Over mij

Ik ben Niels Leijgraaf, de man achter deze site en een gepassioneerde fotograaf. Via deze site hoop ik een beetje van mijn veelzijdigheid te kunnen tonen. Fotografie betekendt vrij vertaald ‘schrijven met licht’ en dat probeer ik dan ook te laten doorschemeren in mijn werk. Mijn voorkeur gaat uit naar zwart-wit portretten van mensen met een karakteristiek gezicht. Het liefst neem ik mijn camera overal mee naar toe omdat ik van mening ben dat zo de meest spontane foto’s ontstaan.
Zo kwam het dat het fotograferen een “verslaving” werd, ik steeds meer in fotobeelden ging denken en er steeds vaker op gewezen werd ‘meer te moeten doen’ met mijn manier van fotograferen als mensen mijn werk zagen.

U kunt mij benaderen voor alle soorten fotografie. Of het voor een evenement, portret, baby, zwangerschap, bruiloft of fashion is, of voor productfotografie voor brochures, bouwprojecten en renovaties (voor/na) is; ik doe het allemaal met passie en plezier.

Tegen een prettig tarief heb ik ook de beschikking over een grote professionele fotostudio met een vloeroppervlakte van 120M2 die beschikt onder andere over een visagie- en kleedruimte, een minibar, en een koffiehoek en diversen professionele props.

Als u het gevoel heeft dat ik u van dienst kan zijn, laat me dit dan weten via het contactformulier.

Deze vind u onder de button ‘contact’ bovenaan de site.

Bedankt en graag tot ziens!

Niels Leijgraaf

Geef een reactie